8/12/06

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2006

Η σημερινή Παρασκευή είχε ανακηρυχτεί προσωπική αργία εδώ και καιρό. Επιτέλους όμως ήρθε και η μέρα! Προς τιμή του σημερινού γεγονότος, η μέρα αρχίζει με Weißwurst για πρωινό. Και αφού είμαι σίγουρος πως χάρις της προ-παραγγελίας έχω σιγουρέψει το Wii μου, ξεκινώ χαλαρά να φύγω για το μαγαζί.
Επιλέγω να πάω στο μαγαζί με τον συνδυασμό "Λεωφορείο - Μετρό" παρά απευθείας με το μετρό, για να κάνω και μια βόλτα από ένα κοντινό Saturn, για να δω πως είναι τα πράγματα εκεί πέρα. Ξεκινώ, λοιπόν λίγο τις 9 και φτάνω έξω από το Saturn 5 λεπτά μετά τις 9. Η εικόνα δεν με ξάφνιασε ιδιαίτερα. Αν και τα μαγαζιά δεν ανοίγουν μέχρι τις 9:30, μπροστά από την είσοδο του καταστήματος είχαν μαζευτεί περίπου 30 άτομα... Ίσως να μην είναι τόσο θεαματικό όσο οι ουρές που εμφανίζονται στην Ιαπωνία ή Αμερική, παρόλα αυτά όμως ενδιαφέρουσα και όχι τόσο συχνή εικόνα για την Ευρώπη.
Από εκεί συνεχίζω με το μετρό προς το κέντρο και το μαγαζί που έκανα εγώ προ-παραγγελία. Ήθελα να έβγαζα φωτογραφίες από τα μαγαζιά στο κέντρο, αν στέκονταν και εκεί άτομα έξω από τις εισόδους. Τελικά όμως έφτασα ακριβώς στις εννιάμισι και μάλλον έχασα το θέαμα... Παρόλα αυτά ενδιαφέρον ήταν να βλέπεις στους δρόμους άτομα να τρέχουν από μαγαζί σε μαγαζί (γιατί άραγε;) και κάποια άλλα να κρατάνε σε σακούλες το πολυπόθητο Wii! Στις 9:40 περίπου έφτασα στο Karstadt που θα αγόραζα το Wii. Για κάποιον που δεν έχει κάνει προ-παραγγελία ήταν ήδη αργά. (Ευτυχώς εγώ είχα κάνει) Τα Wii είχαν ήδη ξεπουληθεί! Επίσης και σχεδόν όλα τα παιχνίδια και Wii-remotes!! Τελικά αγόρασα μόνο το Wii μια και δεν είχαν άλλα Wii-Play... Καθώς περίμενα στο ταμείο άκουσα κάποιον να ρωτάει έναν υπάλληλο πότε θα έχουν πάλι Wii. Δεν ήξερε ακριβή ημερομηνία, αλλά είπε πως περιμένουν σίγουρα πριν τα Χριστούγεννα και άλλα Wii. Αφού πήρα το Wii μου έφυγα. Ευτυχώς στο κέντρο υπάρχουν πολλά πολύ καταστήματα κοντά και έτσι σκέφτηκα πως θα μπορούσα να δω γρήγορα στα άλλα αν έχουν ακόμη Wii-Play. Έτσι, έφτασα στο Kaufhof, ανέβηκα γρήγορα στον όροφο με τα παιχνίδια (ναι, δυστυχώς στο συγκεκριμένο μαγαζί έχουν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια μαζί με τα συμβατικά παιχνίδια), καθώς πλησίαζα στα ηλεκτρονικά παιχνίδια μια πωλήτρια έφευγε κάπως νευριασμένη λέγοντας "Δεν με έβαλαν εμένα ειδικό για το Nintendo Wii" (μάλλον θα την είχαν πρήξει όσοι δεν κατάφεραν να βρουν το Wii, μια και σε αυτό το μαγαζί είχαν ξεπουλήσει). Ευτυχώς για εμένα είχαν ακόμη 2 Wii Play. Έτσι αγόρασα και από εκεί το Wii-Play πακέτο μου, και πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Τώρα το μόνο πουμένει είναι να χτυπήσει το κουδούνι ο ταχυδρόμος και να φέρει το Zelda, που αγόρασα από το amazon.de Για την ώρα μπορείτε να δείτε τις πρώτες φωτογραφίες:

1 σχόλιο:

  1. Se zhleyw se zhleyw se zhleyw!!! Epaiksa x8es ligo se mia parousiash sto Public k mou erxotan na balw ta klammata pou den eixa lefta na to agorasw. To Public eixe posa kommatia apoulhta! Logika sth Thessaloniki den egine tosos xamos... Alla sto Public to Zelda de to eixan ferei akomh! :O

    ΑπάντησηΔιαγραφή