17/2/07

Ειδική εκδήλωση για την κυκλοφορία του FFXII με δώρα!

Και αυτήν την φορά δεν είναι κάτι μόνο για Ιαπωνία... αλλά για Ευρώπη κατά μία έννοια... δηλαδή μόνο στο Λονδίνο.
Η Square Enix διοργανώνει μια επίσημη εκδήλωση για την κυκλοφορία του Final Fantasy XII στην Ευρωπαϊκή αγορά στο HMV (150 Oxford street) στις 23 Φεβρουαρίου 2007. Το κοινό θα μπορεί να λαμβάνει από τις 9 το πρωί αυτής της μέρας ειδικό βραχιόλι προτεραιότητας. Οι 100 τυχεροί με αυτό το βραχιόλι που θα αγοράσουν το παιχνίδι μεταξύ 12 και 2 που θα γίνει η εκδήλωση θα λάβουν ένα soundtrack του παιχνιδιού και ένα moogle δώρο. Οι επόμενοι 200 θα λάβουν μόνο το soundtrack.
Επίσης στην εκδήλωση θα βρίσκονται και οι Akitoshi Kawazu και Hiroshi Minagawa, παραγωγός και σκηνοθέτης του παιχνιδιού αντίστοιχα, οι οποίοι θα υπογράφουν τα παιχνίδια, θα απαντούν σε ερωτήσεις, θα παραστούν ως είδωλα θαυμασμού στους fan κτλ...
Τέλος, θα υπάρχει ένας διαγωνισμός ανοιχτός για όλους (χωρίς να είναι υποχρεωτική η αγορά του παιχνιδιού) με δώρο για τον νικητή ένα ταξίδι στην Ιαπωνία καθώς επίσης και Cosplay διαγωνισμός με δώρα στις καλύτερες εμφανίσεις!
Μεγάλο κρίμα (για εμένα) που δεν γίνεται κάτι αντίστοιχο στην Γερμανία... Παρόλα αυτά είναι θετικό πως έστω και κάποιοι Ευρωπαίοι θα ανταμειφτούν για την μεγάλη αναμονή τους, της Ευρωπαϊκής κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Την επίσημη ανακοίνωση μπορείτε να την διαβάσετε εδώ:
http://www.square-enix.com/eu/en/whatsnew/ffxiilaunch.pdf (pdf αρχείο)

1 σχόλιο: