8/6/08

Final Fantasy III

Έχουν περίπου περάσει 7 μήνες από τότε που ξεκίνησα με το FF3. Αν και μέσα σε αυτό το διάστημα υπήρχαν πολλά "διαλείμματα" χθες κατάφερα και κίνησα την τελευταία αρχηγό στο παιχνίδι. Ίσως θα μπορούσα να είχα τελειώσει αρκετά πιο πριν αν δεν είχα χρησιμοποιήσει τους "Κρεμμυδο-ιππότες" οι οποίοι δυστυχώς σε επίπεδα κάτω του 90 είναι λίγο ως πολύ άχρηστοι...

Τα στατιστικά στο τέλος του παιχνιδιού:

Luneth: Lvl. 71 - Black Belt (46) - Master: Thief
Arc: Lvl. 72 - Magus (47) - Master: Black Mage
Refia: Lvl. 72 - Sage (96)
Ingus: Lvl. 72 - Warrior (73) - Master: Dragoon, Ranger
Gil: 3 600 027
Χρόνος: 50:03:43

Επίσης τελείωσα όλες τις έξτρα αποστολές εκτός αυτής του... Iron Giant. Το συγκεκριμένο τέρας βρίσκεται καλά κρυμμένο μέσα σε μια υποθαλάσσια σπηλιά για όσους φιλοδοξούν να δουν πόσο γρήγορα μπορεί να χάσει κανείς σε μια μάχη. Θα πρέπει να ανεβάσω το επίπεδο των χαρακτήρων μου τουλάχιστον κατά δέκα επίπεδα για να τον πολεμήσω στα "ίσα" και ίσως παραπάνω για να τον νικήσω... Μετά από αυτό έχει σειρά το Final Fantasy IV.



Σχετικά με το Final Fantasy III
Το τρίτο παιχνίδι της γνωστής σειράς δημιουργήθηκε αρχικά για την κονσόλα Famicon (η Ιαπωνική έκδοση του NES) της Nintendo και δεν είχε κυκλοφορήσει εκτός Ιαπωνίας. Αντίθετα μάλιστα με τα περισσότερα άλλα Final Fantasy που έτυχαν διάφορες επανακυκλοφορίες αργότερα στο PSX, Wonderswan και GBA, το Final Fantasy III είχε παραμείνει ως το μοναδικό FF παιχνίδι χωρίς κάποια επανακυκλοφορία στην Ιαπωνία ή στην δύση πριν την κυκλοφορία του ως Remake στο DS το 2006 σε Ιαπωνία και Αμερική και το 2007 στην Ευρώπη.

Οι διαφορές στις εκδόσεις Famicom/DS στον γραφικό τομέα είναι τεράστιες μια και το παιχνίδι περνά από το φόρμα των δισδιάστατων 8-bit παιχνιδιών σε επίπεδα τρισδιάστατων παιχνιδιών της 32 bit εποχής. Αν και η κεντρική ιστορία του παιχνιδιού παρέμεινε πάνω κάτω η ίδια. Οι τέσσερις πρωταγωνιστές αντίθετα με την πρωτότυπη έκδοση απέκτησαν ονόματα και ο καθένας ένα ξεχωριστό χαρακτήρα. Τα στοιχεία του παιχνιδιού ανανεώθηκαν με τα πρότυπα των τελευταίων FF και προστέθηκαν σκηνές βίντεο και διάφορα μικροπράγματα όπως έξτρα αποστολές μέσω ενός συστήματος μηνυμάτων.



Για αγορά από το Play-Asia (~22.43 EUR) πατήστε στο μπάνερ παρακάτω:

Play-Asia.com - Buy Video Games for Consoles and PC - From Japan, Korea and other Regions!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου