13/6/09

Macross Ace Frontier

Και αφού έφτασε και το Memory Stick στα χέρια μου, ήρθε η ώρα να απολαύσω τα πρώτα παιχνίδια στο PSP. Ένα από τα ήδη υπάρχοντα που έχω είναι το Macross Ace Frontier. Το τελευταίο Macross ηλεκτρονικό παιχνίδι ως τώρα.


Αν και περιέχει την λέξη Frontier, το παιχνίδι δεν περιορίζεται μόνο στην Frontier τηλεοπτική σειρά. Παρέχει επίσης το κλασικό Macross, το Plus, το Seven. Και προφανώς το Zero και Do you remember Love, αν κρίνει κανείς από το εισαγωγικό βίντεο.


Ως προς το παιχνίδι, ως γνήσιος Macross fan, δεν μπορώ να πω πως δεν μένω ευχαριστημένος. Το παιχνίδι προσφέρει γνήσιες στιγμές ala Macross με την οθόνη να γεμίζει δράση και ρουκέτες! Η μόνη μου ένσταση είναι στο χειρισμό, ο οποίος θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερος. Από μουσικής άποψης το παιχνίδι έχει όλα (η σχεδόν όλα) τα γνωστά τραγούδια, από όλες τις σειρές, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία με κάθε πίστα να έχει διαφορετικό τραγούδι.

Περισσότερα σύντομα, για την ώρα... 俺の歌を聞け!

2 σχόλια:

  1. Συγνώμη, Robotech υποτίθεται δε λέγετε η σειρά;
    Εκτός αν ισχύει εκτός Ιαπωνίας η ονομασία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αααα! Πιπέρι στο στόμα για την λέξη που ξεστόμισες!

    Robotech είναι το δημιούργημα των Αμερικάνων, αφού έκοψαν και έραψαν όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις anime σειρές για να το φτιάξουν. Το SDF-1 Macross, αποτελεί την "πρώτη σαιζόν" του Robotech. Αλλά το κόψε, ράψε άφησε στίγματα όπως ίδια αντικείμενα να είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα στο πρωτότυπο και στην Αμερικάνική / Robotech έκδοση.

    Για παράδειγμα:
    SDF-1 Macross > Protoculture:
    Η πρώτη φυλή / κουλτούρα που αναπτύχθηκε και αποίκησε τον γαλαξία.

    Robotech > Protocultre:
    Μια υπέρ πηγή ενέργειας που "καλλιεργείται" και χρησιμοποιείται για να κινήσει στο SDF-1, τις Βαλκυρίες κτλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή