10/2/10

Οκαρίνες, κιθάρες, τύμπανα, ντουντούκες, βιολιά, μπατονέτες και... φλάουτα...

Άλλες φορές λιγότερο, άλλες περισσότερο σημαντικα μέσα στο παιχνίδι, τα μουσικά όργανα είναι πλέον εδώ και καιρό καθιερωμένα στα Τhe Legend of Zelda.
Ως τώρα η χρήση τους ήταν σχετικά απλή βασισμένη στην απομνημόνευση μιας συγκεκριμένης σειράς πλήκτρων που έπρεπε να πατήθουν... Η συνταγή ήταν απλή, πρακτική και με λίγες διαφοροποιήσεις βόλεψε σε τόσα παιχνίδια ως τώρα.
Γιατί όμως πρέπει η nintendo να κάνει πειράματα και να μας βάζει στο Spirit Τracks να φυσάμε στο DS σαν χαζοί προσπαθώντας να πείσουμε έναν μπάρμπα πάνω σε ένα διτροχό (αναπηρικό;) καροτσάκι πως είμαστε μάστερ στο φλάουτο για να μας βοηθήσει παρακάτω στο παιχνίδι; Ευτυχώς που προφανώς συμβαίνει μόνο τέσσερεις φορές στο παιχνίδι. Αλλά αυτή η τετάρτη παρά ήταν εκνευριστική! Φαντάσου να το έπαιζες δηλαδή και εκτός σπιτιού ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους αυτό... Τι γνώμη θα σχημάτιζαν;


ΥΓ. Σχετικά με την φωτογραφία. Είπα να γίνω και εγώ λίγο fanboy και ντύθηκα αναλόγως ;)

2 σχόλια:

  1. Έχω ακούσει, διαβάσει για την ακρίβεια, πολλά παράπονα για το οργανάκι του Spirit Tracks, εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα απολύτως, μου άρεσε πολύ και το έκανα γούστο, τελικά όλα υποκειμενιkά είναι.... :P:P

    Φανμποάκι φανμποάκι άσε να δούμε και πρόσωπο, μόνο τη χειρογουρουνότριχα;;; χαχαχα, η μπούζα γαμάτη, έξτρα σμώλ είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα δεν καταλαβαίνεις την εικαστική παρέμβαση του αυτόφωτογράφου που προσπαθεί να απεικονίσει την απελπισία προσπαθώντας να φυσήξει με το DS μπροστώ στο πρόσωπο του για να βγάλει το τελυταίο τραγούδι πριν την μάχη;;!!

    XS; Δεν είμαι δα και νάνος :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή