23/11/11

"Bug Hunter Trophy", please?

Είτε τα uncharted παιχνίδια είναι γεμάτα bugs, ή εγώ απλώς κατά κάποιο τρόπο τα τραβάω και τα βγάζω στην επιφάνεια όταν παίζω...

Σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο στο παιχνίδι, όπου πρέπει να λυθεί ένας γρίφος, κατάφερα και εμφάνισα δύο bugs. Ένα από τα δύο απέτρεπε την λύση του γρίφου και αναγκάστηκα να ξανά αρχίσω από το checkpoint.

Το γρανάζι μου έπεσε και έμεινε εκεί κολλημένο στον τοίχο. Δεν μπορούσα να αλληλεπιδράσω με αυτό καθόλου πια και αναγκαστικά έπρεπε να ξανά αρχίσω από το checkpoint...

Δεν ξέρω αν το δεύτερο bug ήταν αποτέλεσμα του πρώτου ή όχι. Πάντως η Έλενα απέκτησε υπέρ δυνάμεις και άρχισε να ανυψώνεται στον αέρα. Απελπισμένος, ο Drake μη μπορώντας να λύσει άλλο τον γρίφο και βλέποντας την Έλενα να αιωρείται πήρε την ανάλογη, σχεδόν facepalm, έκφραση!

7 σχόλια:

  1. Από εμένα ή από το παιχνίδι; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο το παιχνίδι, το τερμάτησα σε 3 μέρες και αυτό ήταν. Δεν ξανα μπήκε μέσα στο PS3.

    Περιμένω τα Patch να γίνει παιχνίδι και να ασχοληθώ με τρόπαια και Online MP.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης και εγώ απογοητεύτηκα που δεν είχε επιλογές για άλλες γλώσσες. Bluray σου λέει μετά. Το μενού για αλλαγή γλώσσας και υπότιτλων υπάρχει μεν στο παιχνίδι αλλά πέρα των αγγλικών καμία άλλη επιλογή. Τελικά οι Ελληνικοί υπότιτλοι μόνο στα παιχνίδια για την Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρώτο και κύριο Patch που ανακοινώθηκε και αναμένετε σύντομα είναι να δοθεί η επιλογή Shooting Type στον χρήστη, είτε ως έχει (μαλακία) είτε σαν του Uncharted 2 (πολύ καλύτερο).

    Το δεύτερο Patch είναι η προσθήκη του εφέ Motion Blur το οποίο λείπει παντελώς και εαν συγκρίνεις το 2 με το 3 φαίνεται αισθητα η διαφορά και η ποιότητα (υπερ του 2 που εχει βεβαια)..

    Πέραν αυτών το παιχνίδι βρίθει απο Bugs όπως αυτά που αντιμετώπισες αν και εγώ προσωπικά δεν είχα καμία περίπτωση Game Break.

    Τέλος το Multiplayer είναι μία ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

    -

    Επι του τελευταίου σχολίου σου μιας και ακόμα γράφω, γερμανικό είναι το αντίτυπο; διότι στις περισσότερες αν όχι όλες τις ευρωπαικές κυκλοφορίες έχει κατα την έναρξη επιλογή για 16 γλώσσες.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι, αγγλικό είναι. Μια τέτοια επιλογή δεν είδα όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή